Mahkum babaya taziye izni

Mahkum babaya taziye izni -Şanlıurfa E Tipi Cezaevindeki bir koğuşta çıkan yangında hayatını kaybeden 13 kişiden biri olan Gerçekin mahkum babası oğlunun taziyesine jandarma nezaretinde gidip geliyor (Fotoğraflı-Görüntü


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa E Tipi Cezaevindeki bir koğuşta çıkan yangında hayatını kaybeden 13 kişiden biri olan Mehmet Emin Gerçekin (23) mahkum babası, oğlunun taziyesine jandarma nezaretinde gidip geliyor.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde çiftçilikle uğraşan Gerçek, birkaç ay önce Ceylanpınardaki bir petrol istasyonundan gasp olayına karıştığı iddiasıyla tutuklandı. Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevine konulan Gerçekin babası Şahin Gerçek de Ruhsatsız silah bulundurmak suçundan hakkında açılan davadan hüküm giyince, Viranşehir Cezaevine konuldu.
     Şanlıurfa Cezaevindeki bir koğuşta, hafta sonu çıkan yangında hayatını kaybeden Mehmet Emin Gerçekin cenazesi, Gaziantepteki otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Oğlunun otopsi işleminin tamamlanmasının ardından cenaze töreni ve taziyeye katılması amacıyla baba Şahin Gerçek için de Cumhuriyet Savcılığından izin istendi.
     Yazışmaların tamamlanmasının ardından baba Şahine, köyde yapılan taziye için 3 gün izin verildi. Oğlunun cenazesini, jandarma nezaretinde Viranşehirdeki Asri Mezarlıkta toprağa veren Gerçek, köyde yapılan taziyeye de özel izinle gidip geliyor.
     Sabah saatlerinde sivil kıyafetli askerlerin nezaretinde cezaevinden taziyenin yapıldığı köye giden ve taziyeleri kabul eden Gerçek, akşam da Viranşehirdeki cezaevine getiriliyor.
    
     Muhabir: Reşit Dağ / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Mahkum babaya taziye izni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER