Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon

Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon -CHP Antalya İl Başkanı Kök: -Bizim verilemeyecek hiç bir hesabımız yok. CHPli belediyeler şeffaftır


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyonla ilgili olarak Bizim verilemeyecek hiç bir hesabımız yok. CHPli belediyeler şeffaftır dedi.
     CHP İl Başkanı Kök, Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon için partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe teşkilatında gazetecilere açıklamada bulunan Kök, operasyon konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıklarını söyledi.
     Belediye Başkanı Ali Çelikin 2-3 gün gözaltında kalacağını öğrendiklerini kaydeden Kök, Konu nedir, haklı gereçleri nelerdir- Bunları araştıracağız. Bu konuda bilgi sahibi olmadan birşey dememiz doğru olmaz. Hukukçu arkadaşlarımız devrede. Genel merkezimiz konuyu hassasiyetle takip ediyor. Buradan aldığımız bilgiyi Genel Başkanımıza ve başkan yardımcımıza ileteceğim dedi.
     Demokratik bir ülkede bu tür olayların yaşanmaması gerektiğini savunan Kök, CHPli belediyelere yönelik bu tür operasyonlar düzenlendiğini ifade etti. Operasyonlardan gocunmadıklarını vurgulayan Kök, Bizim verilemeyecek hiç bir hesabımız yok. CHPli belediyeler şeffaftır. Aynı hassasiyeti hükümetin kendi belediyelerine de göstermesini bekliyoruz diye konuştu.
     CHP İl Başkanı Kök, Belediye Başkanı Ali Çelikin kaldığı Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki karakola giderek bilgi aldı. Cezaevi çıkışında Kök, Belediye Başkanı Çelikin moralinin iyi olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Mahmutlar Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER