Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon

Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon -Gözaltında bulunan Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelikin yerine Mustafa Gezen başkan vekili olarak görev yapacak


ANTALYA (A.A) - Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyonda gözaltına alınan Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelikin yerine Mustafa Gezen, başkan vekili olarak görev yapacak.
     Gezen, başkanlık makamında düzenlediği basın toplantısında, Başkan Çelikin görevinin başına geçene kadar başkanlık görevini yürüteceğini kaydetti.
     Blediyedeki operasyondan sonra hizmetlerin aksamaması için meclisin verdiği yetkiye dayanarak Kaymakamlığı bilgilendirdikten sonra başkanlık görevini belli bir süre devraldığını bildiren Çelik, Bu sürenin ne kadar süreceği belli değil. Pazartesi günü bunun netleşeceğini düşünüyorum dedi.
     Operasyonun bundan sonra sürüp sürmeyeceği konusunda bilgi sahibi olmadığını dile getiren Gezen, gözaltına alınanların sayısının 35 olduğunu söyledi. Gezen, Gözaltına alınanlar arasında başkanın dışında Belediye Meclisinden 2 kişi de var diye konuştu.
     Alanya ilçesine bağlı Mahmutlar Belde Belediyesine yönelik, Suç örgütü kurarak yönetmek, üye olmak, bu örgüt faaliyeti çerçevesinde ihaleye fesat karıştırmak, rüşvet, zimmet, mal varlığı değerlerini aklamak, resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık suçlamalarıyla Alanya, Antalya ve Manavgatta 32 ayrı adrese eş zamanlı operasyonlar düzenlenmiş, 29u erkek 6sı kadın 35 kişi gözaltına alınmıştı.
     Gözaltına alınanlar arasında Mahmutlar Belediye Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, belediye çalışanları, banka çalışanı ile esnaf ve serbest meslek çalışanları yer alıyor.
     Bu arada Belediye Meclisinin 15 gün içinde başkanı belirlemek üzere seçim yapması gerektiği bildirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Mahmutlar Belediyesine yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER