Makro Marketten Kadına şiddete hayır projesine

Makro Marketten Kadına şiddete hayır projesine destek


ANKARA (A.A) - Makro Market Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahinin kadına yönelik şiddete karşı mücadelenin toplumun tüm kesimleriyle yapılması gerektiği çağrısına sessiz kalmayarak, projeye destek verdiklerini ifade etti.
     Songör, yaptığı yazılı açıklamada, kadına yönelik şiddete karşı mücadele kapsamında hazırlanan 5 ayrı sloganı, marketin poşetlerine basarak Kadına şiddete hayır projesine destek verdiklerini belirtti.
     Evinize şiddet götürmeyin, ağzınızın tadı bozulmasın, Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu bir toplum için şiddetten uzak duralım, Güçlü bir toplum için kadına yönelik şiddete hayır, Kadına yönelik şiddet bir insanlık ayıbıdır ve Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans başlıklı 5 ayrı mesajı 5 milyon Makro Market alışveriş poşetine bastıklarına değinen Songör, Böylelikle mağazalarımızdan alışveriş yapan milyonca kişiye bu mesajı ulaştırmış olacağız dedi.
     Songör, ayrıca kendilerinde kayıtları bulanan Makro Gold Card üyesi 500 bin e-posta adresine de bilgilendirme içerikli mesaj yolladıklarına işaret ederek, bu ve buna benzer sosyal sorumluluk projelerinde Makro Market olarak yer almaya devam edeceklerinin altını çizdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Karatepe
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Makro Marketten Kadına şiddete hayır projesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER