Malatyada AK Partiye katılım

Malatyada AK Partiye katılım -Beydağı beldesinde partiye katılan 480 kişiye rozetleri takıldı


MALATYA (A.A) - Malatya merkeze bağlı Beydağı beldesinde 480 kişi, AK Partiye katıldı.
     Yeni üyeler için AK Parti Malatya İl Başkanlığında rozet takma töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci, partiye katılımdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
     Partiye katılanlar adına konuşan Fikriye Yaylagül ise bir Alevi olarak bugün 480 canla AK Parti saflarına katılmanın heyecanını yaşadığını belirterek, "Bu sayımız inşallah binlere çıkacaktır. Alevi, hiçbir partinin arka bahçesi değildir. Alevi potansiyeli bugüne kadar oy deposu olarak görenlere en güzel cevabı, kayısının başkenti Malatyadan veriyoruz. Büyük ustayla durmak yok, yola devam diyoruz" ifadesini kullandı.
     Bayram Pesen de bir Alevi olarak AK Parti rozeti taşımaktan gurur duyacağını söyledi.
     "AK canlarla durmak yok, yola devam" diyen Pesen, Türkiyenin toplumsal barış çerçevesinde uzun yıllar süren bir problemi çözmenin eşiğinde olduğunu belirtti.
     Ülkenin sosyolojik gerçeğini göz önüne almadan, toplum mühendisliğiyle tüm yurttaşları tek tipe indirgeme fikrinin ülkeye acı ve gözyaşından başka bir şey vermediğini belirten Pesen, "Gerekirse baldıran zehiri içmeye hazırım" diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, savaşı, kan ve gözyaşını sürdürmek isteyen zihniyetin karşısına, antik Yunanda doğrudan yana tavır alan Sokrates edasıyla dikildiğini söyledi.
     Çözüm sürecine değinen Pesen, Alevi cemaatinin de bu sürece canı gönülden destek verdiğini, barış dolu, demokratik Türkiyenin özlemi içinde olduğunu belirtmek isterim. İnsanı yaşatmayı salık veren, her daim barışı çağıran, Türkiyenin demokrasi lokomotifi olan AK Partiye katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.
     Törende, yeni üyelere rozetleri, Tüfenkci ve İl Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt tarafından takıldı. Üyelerin büyük bölümü, salona sığmadı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada AK Partiye katılım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER