Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Mazot, kimyevi gübre ve toprak analiz desteği hak ediş icmalleri askıya çıktı -Kolej öğrencileri, Batmanlı kardeşlerini Malatyada ağırladı


MALATYA (A.A) - Mazot, kimyevi gübre ve toprak analiz desteği hak ediş icmalleri askıya çıktı.
     Malatya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, mazot, kimyevi gübre ve toprak analiz desteğine başvuran üreticilerin isim ve destek bilgilerinin yer aldığı icmallerin, il ve ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüklerinde bugün itibariyle askıya çıktığı bildirildi.
     İcmallerin 10 gün boyunca askıda kalacağı kaydedilen açıklamada, çiftçilerin mağdur olmamaları için icmaldeki bilgilerini kontrol ederek, herhangi bir yanlışlıkta müdürlüklere şahsen başvurmaları istendi. Açıklamada, askı süresince herhangi bir itiraz olmaması halinde, icmaldeki bilgilerin doğru kabul edilerek, itirazların değerlendirmeye alınmayacağı uyarısında bulunuldu.
    
     -Kolej öğrencilerinin kardeşlik köprüsü-
    
     Özel Rahime Batu Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, Kardeş Okul Projesi kapsamında Batman Anadolu İmam Hatip Lisesinden 16 öğrenci ve iki öğretmeni Malatyada ağırladı.
     Okuldan yapılan yazılı açıklamaya göre, Batmanlı öğrenci ve öğretmenler, Malatyalı akranlarıyla kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Üniversiteye hazırlanan bazı öğrencilerin YGS deneme sınavına girdiği programda, öğrenciler memleketlerine esnafın verdiği hediyelerle yolculandı.
     Batmanlı öğrenciler, programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Malatyada misafirperverlikle ağırlandıklarını ifade etti.
     Okul Müdürü Ufuk Ercul, öğrencilerin kardeşliği ve dostluğuna gelecek açısından önem verdiklerini belirterek, çalışmaları Malatya halkı adına yaptıklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER