Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Yeşiltepe Eğitim Derneği üyeleri, AK Parti İl Başkanı Tüfenkciyi ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Yeşiltepe Eğitim Derneği Başkanı Mümtaz Toy ve beraberindeki dernek yöneticileri, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkciyi ziyaret etti.
     AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti iktidarları döneminde sivil toplum kuruluşlarının sosyal sorumluluk projeleri için destek alması yönünde çalışmalar yapıldığını anımsattı.
     Derneklere her türlü desteği verdiklerini kaydeden Tüfenkci, Yeşiltepe Eğitim Derneğine de bu noktada destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.
     Temsil kapasitesi olan kesimlerin belediyelerde yer bulmalarını önemsediklerini vurgulayan Tüfenkci, İnşallah önümüzdeki süreçte encümen adaylarını belirlerken temsil ettikleri kesimi de dikkate alacağız dedi.
     Mümtaz Toy da hazırladıkları projeler için Tüfenkciden destek istedi. Toy, Malatyanın büyükşehir statüsüne kavuştuğunu belirterek, Yeşiltepe Mahallesinin de Büyükşehir Belediye Meclisinde temsil edilmesini talep etti.
    
     -MÜSİAD Şube Başkanı Baline ziyaret-
    
     Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Taneli ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanlığına seçilen Mehmet Baline hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Taneli, yeni yönetiminin aldığı çıtayı daha üst seviyelere çıkaracağına inandıklarını söyledi.
     Mehmet Balin de Malatya için çalışan tüm paydaşlarla iş birliği içinde olacaklarını belirterek, sorunlara yönelik her zaman çözüm önerileri sunacaklarını ifade etti.
     Balin, tüm kurum ve kuruluşlarla Malatyanın ve Türkiyenin sorunlarının çözümü için birlikte hareket edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER