Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Kent Konseyi Gençlik Meclisi toplandı


MALATYA (A.A) - Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, istişare toplantısı düzenledi.
     Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız, amaçlarının bir arada bulunarak Malatya gençliği için daha iyi neler konuşabileceklerini belirlemek olduğunu kaydetti.
     Akyıldız, Gençlik Meclisi olarak her fikre önem verdiklerini belirtti.
     2012 yılında yürüttükleri çalışmalar sonucu Türkiyenin en iyi gençlik meclisi seçildiklerini ifade eden Akyıldız, bu yıl da aynı başarıyı yakalamak istediklerini aktardı.
    
     -Esnaf odasından kalp hastalıkları hastanesi önerisi-
    
     Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatyada bir kalp hastalıkları hastanesinin kurulması gerektiğini bildirdi.
     Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, İnönü Üniversitesinin karaciğer naklinde iyi bir yere geldiğini belirterek, aynı başarının Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kalp hastalıkları hastanesi veya kalp merkezi de kurularak bu alanda da yakalanması gerektiğini düşündüğünü aktardı.
     Sağlık turizmi alanında bir çekim merkezi olmanın Malatyanın 2023 hedeflerinden biri olması gerektiğini ifade eden Keskin, bu konuda esnaf ve sanatkarlar camiası olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER