Malatya, Yapı Fuarına hazırlanıyor

Malatya, Yapı Fuarına hazırlanıyor


MALATYA (A.A) - Malatya, 16-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek 3. Yapı ve Dekorasyon Fuarına (MAYDEF) hazırlanıyor.
     Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından düzenlenecek fuar kapsamında istişare toplantılarına başlandı. Öğretmenevindeki ilk toplantıya, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, TÜMSİAD Malatya Şube Başkanı Kerem Aktan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Elektrikçiler Odası Malatya Şube Başkanı Hüseyin Baştürk, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Sanayi Müdürü Abdullah Duran, Mimarlar Odası Başkanı Mahmut Yaşaroğlu ve MAKİAD İnşaat Komitesi Üyesi Necmettin Gül katıldı.
     Toplantıda konuşan Nalçacı, Yapı ve Dekorasyon Fuarı ile ilgili gelinen aşama hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Belediye binası yanındaki fuar çadırında 16-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarın hazırlıklar kapsamında ulusal fuarlara katılan Türkiye genelindeki firmalara, fuarın duyurulması için elektronik posta gönderildiğini anlatan Nalçacı, il içindeki bütün sektörlerle birebir görüşülerek firmaların genel merkezleriyle irtibata geçilmesi ve stantlarının pazarlanması için çalışmalara devam edildiğini belirtti. Nalçacı, "Bu fuarımız da Malatya ve bölge açısından büyük önem taşımaktadır. Diğer fuarlarda olduğu gibi buna da Malatya sanayicisinin, esnafının ve Malatya halkının sahip çıkması temennisinde bulunuyorum" dedi.
    
     Muhabir: Malatya
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Malatya, Yapı Fuarına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER