Malatya Belediye Başkanı Çakır, bazı derneklerin

Malatya Belediye Başkanı Çakır, bazı derneklerin temsilcileriyle bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kentte faaliyet gösteren hemşehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.
     Kent Konseyinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırımın ev sahipliğindeki toplantı, Malatya Öğretmenevinde gerçekleştirildi.
     Derneklerin temsilcilerine belediyenin hizmetleri hakkında bilgi veren Çakır, Malatyanın büyükşehir olmasıyla, sosyal ve ekonomik açıdan büyük kazanımlar elde edeceğini kaydetti.
     Çakır, bu noktada şehrin büyümesine katkı sağlayacak bütün unsurların tek elden yürütülmesinin büyük avantaj olduğunu belirtti.
     Halkın hizmet önceliklerinin belirlenmesinde ve bunların ivedilikle yerine getirilmesinde sivil toplum örgütleriyle yaptıkları istişarelerin kendilerine güç verdiğini vurgulayan Çakır, Malatya Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar ve gelecekte hayata geçireceğimiz projelerimiz hakkında sivil toplumun bilgi sahibi olmasını arzu ediyoruz. Ayrıca konuya ilişkin düşüncelerinizi de almak istiyoruz ifadesini kullandı.
     Doğanşehir ve Çevresi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilaver Gül ise tabela kirliliği, park yeri gibi bazı sorunların çözümünü talep etti.
     Çelikhanlılar Derneği Başkanı Abdurrahman Gündoğar da Beydağı bölgesinde uygulanan kentsel dönüşüm projesinden dolayı yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini istedi.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır, bazı derneklerin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER