Malatya Valisi Şahin, yurtta kalan öğrencileri

Malatya Valisi Şahin, yurtta kalan öğrencileri ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğüne bağlı Battalgazi Erkek Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu, öğrencilerle sohbet etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve YURTKUR Malatya Bölge Müdürü Şahin Kayaduman tarafından karşılanan Vali Şahin, yurtta öğrencilere verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.
     Öğrencilerle görüşerek sorun ve taleplerini dinleyen Şahin, yurtta sıraya girerek aldığı yemeği öğrencilerle birlikte yedi. Şahin, yaptığı konuşmada, gençlerin eğitimine önem verdiklerini belirterek, il dışından gelerek eğitimleri süresince Malatyada kalan öğrencilerin kentin misafirleri olduklarını söyledi.
     Öğrencilerin güvenilir ve temiz ortamlarda en iyi şekilde eğitimlerini almaları için her türlü çabayı gösterdiklerini kaydeden Şahin, öğrencilere seslenerek, her türlü sıkıntılarında kendilerine yardımcı olacaklarını ifade etti. Şahin, tüm öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.
     Öğrenciler de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitime önem veren bir valinin olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, yurtta kalan öğrencileri Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER