Malatya Valisi Saran, İl Özel İdaresi

Malatya Valisi Saran, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği birim müdürleriyle bir araya geldi


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Ulvi Saran, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği birim müdürleriyle bir araya gelerek, 2012 yılında yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
     Malatya İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakavak mevkisinde bulunan kampüs içinde yapılan toplantıya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya ile Genel Sekreter yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.
     Birim müdürlerini dinleyerek notlar alan Saran, yatırımcı birim müdürlüklerinin işlerinde daha hassas ve hızlı çalışması gerektiğini vurguladı.
     Özellikle 2011 yılında programa alınan grup yollarından Kale-Uzun Hüseyin-Doğanyol bağlantılı yolun asfaltının bitirilmesi, Havaalanı yolu, Duranlar köyü asfaltının yapımı, Uluköy-Sincik yolu asfaltının yapımı, Yamadığı-Karslılar köyüne kadar asfaltının yapımının bir an önce bitirilerek, mevcut programların takip edilmesi gerektiğini belirten Saran, içme suyu ve sulama suyuyla ilgili programa alınan işlerde çalışmaların yapıldığını ifade etti.
     Saran, yatırım ve inşaat konusunda da mevcut işlerin bütün hızıyla devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Valisi Saran, İl Özel İdaresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER