Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Kütahyada

Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Kütahyada -Cantimur: Elimizden gelen gayreti göstererek, Kütahyanın daha fazla hizmet almasını sağlamaya çalışacağız


KÜTAHYA (A.A) - Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, ellerinden gelen gayreti göstererek, Kütahyanın daha fazla hizmet almasını sağlamaya çalışacaklarını söyledi.
     Kütahya Valiliğini ziyaret eden Cantimur, Vali Vekili Cengiz Horozoğlu, Vali Yardımcıları Mustafa İngenç, Metin Selçuk ve Bilal Ölmez, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Akkaya, AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya ile görüştü.
     Cantimur, burada yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin istekleri doğrultusunda Maliye Bakan Yardımcılığına atandığını bildirdi.
     Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) 22nci döneminde AK Parti Kütahya Milletvekilliği yaptığını, AK Parti Genel Merkezinde kongreler ve milletvekillerinin saha çalışmalarından sorumlu olarak Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğünü anımsatan Cantimur, şöyle konuştu:
     22nci dönemde Kütahyamıza, merkez ve ilçeler arasında ayrım yapmadan hizmet etmenin mutluluğunu yaşadım. Bakan Yardımcılığı görevi tebliğ edilince hem mesleğim olması hem de milletimize ve Kütahyamıza daha fazla hizmet etme imkanı ortaya çıkacağı için seve seve kabul ettim. Daha önce Kütahyada güzel hizmetler yapıldı ve yatırımlar hayata geçirildi. Maliye Bakan Yardımcılığı önemli bir görev. Elimizden gelen gayreti göstererek, Kütahyanın daha fazla hizmet almasını sağlamaya çalışacağız.
     Cantimur, Valilikten ayrıldıktan sonra Kütahya Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Maliye Bakan Yardımcısı Cantimur, Kütahyada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER