Manavgatta Engelliler Haftası kutlandı

Manavgatta Engelliler Haftası kutlandı


ANTALYA (A.A) - Manavgatta Engelliler Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.
     Manavgat Kapalı Spor Salonu yanından başlayan kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanında sona erdi. Törene Dr. Hüseyin Vural Engeliler ve İş Okulu öğrencileri, kendileri için Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Birlikte Yaşayalım" projesi kapsamında yaptırılan polis elbisesini giyerek katıldı.
     Cumhuriyet Meydanındaki törende konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, herkesin birer potansiyel engelli adayı olduğunu belirterek, "Asıl olan hayatı birlikte yaşamak adına bizim sahip olduğumuz medeni hayatın tüm imkanlarını, değerlerin yaşamasını engelleyen engellilerdir. Engelli kardeşlerimizin, diğer insanların sahip olduğu imkanlara kavuşması için gayret göstermeliyiz" dedi.
     Manavgatta engelliler için çok güzel çalışmaların yapıldığını anlatan Bulgurlu, "Manavgatımız her konuda örnek olduğu gibi sosyal devletin en önemli çıtası olan engellilere hizmet konusunda da çok yüksek bir performansla, samimi bir davranışla güzel hizmetlere sebep olmaktadır. Dolayısıyla emeği geçen herkese ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu.
     Tören, engelli öğrencilerin gösterileriyle sona erdi.
     Törenin ardından engelli öğrenciler, Manavgat Kaymakamı Bulgurluyu ziyaret etti. Emniyet Müdürü İsmail Taşkıran, öğrencilere oyuncak polis arabası hediye etti.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgatta Engelliler Haftası kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER