Manavgat Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis

Manavgat Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.
     Belediye Başkan Vekili Erşan Özdenin başkanlık ettiği toplantıda 5 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, Türkiye Oryantiring Federasyonunun (TOF)tarafından 21-24 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Uluslararası Manavgat Oryantiring Günleri ve Akdeniz Ülkeleri Şampiyonasına 35 bin lira destek verilmesine karar verildi.
     TOFun 3 yıldır Manavgatta Oryantiring şampiyonası düzenlediğini belirten Başkan Vekili Özden, 30 ülkeden bin 500 sporcunun katılması beklenen şampiyonanın Manavgatın tanıtımına katkı sağlayacağını kaydetti.
     Meclis toplantısında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Manavgat Belediyesi Yağlı Güreşleri organizasyonuna harcama yapma yetkisinin belediye başkanına verilmesi talebi de kabul edildi. Özden, yağlı güreşlerinin 30 Eylül tarihinde düzenleneceğini ifade etti.
     Toplantıda ayrıca Manavgat Meydanı projesi içinde kalan trafo binasının başka bir yere taşınması ve Manavgat Belediyesi servis araçları yönetmeliğinde değişiklik yapılması da oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda ihtiyaç sahiplerine de yardım yapılması kararı alındı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş / Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Manavgat Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER