Manavgat Belediyesi kriz masası oluşturdu

Manavgat Belediyesi kriz masası oluşturdu


ANTALYA (A.A) - Manavgatta etkili olan yağışın ardından meydana gelen su baskınları nedeniyle belediye tarafından kriz masası oluşturduğu bildirildi.
     Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, ilçede 2 gündür etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle su baskınlarına yetişebilmek için kriz masası oluşturduklarını söyledi.
     Son yılların en şiddetli yağışları sonucu kentin pek çok mahallesinde su baskınları yaşandığını anlatan Sözen, belediyenin bütün birimleriyle uykusuz bir gece geçirdiklerini kaydetti.
     Sözen Fen işleri, itfaiye, zabıta, park ve bahçeler müdürlükleri ekipleri ve yardımcım Hasan Şimşek ile gece boyunca yağmur suyundan etkilenen yerlere yetişmeye çalıştık dedi.
     Yaşanan su baskının doğal bir afet olduğunu vurgulayan Sözen, şunları kaydetti:
     Naras ve çevresinden gelen, kontrol edilemeyen su Manavgat Irmağında su seviyesinin artmasına neden oldu. Şiddetli lodosun da etkisiyle ırmağın seviyesi giderek yükseldi. Su giderlerimiz ırmak seviyesinde olduğundan akışkanlık azaldı. Dolayısıyla düşük kotlardaki bölgeler su baskınlarına maruz kaldı. Belediyemiz kriz masası oluşturmuştur. Su baskını mağduru olan bölgelere imkanlarımız ölçüsünde ulaşmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Manavgatımız doğal bir afet yaşamıştır. Hepimize geçmiş olsun. Belediye olarak herkese yetişmeye çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat Belediyesi kriz masası oluşturdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER