Manavgat Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı

Manavgat Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı yapıldı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısında ilçe merkezinin taşıt trafik sıkışıklığını giderilmesi için köprülerin yapılması yatırım programına alındı.
     Manavgat Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonunda Şükrü Sözen başkanlığında gerçekleştirildi. 6 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda gündemin birinci maddesinde Hatıplar köyü tüzel kişiliğine ait 504 parsel ve 62 parsel nolu taşınmazların satışı, oy çokluğuyla reddedildi.
     MATAB başkanlığıyla arıtma konusunda protokol yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi ise oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda imar planındaki taşıt köprülerinin yatırım programına alınmasının da oy birliğiyle kabul edildi.
     Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgatın en büyük sorunlarından birinin trafik olduğunu belirterek, sorunu çözmek amacıyla meclis gündemine getirdiklerini söyledi.
     Sözen Konuyla ilgili iki ayrı uzman şirket çağırdık. Her iki uzman ekip de çalışmalarını rapor ettiler. Manavgat trafiğinin yükünü Antalya ve İbrahim Sözen caddeleri çekiyor. Mevcut şehir içi köprüsünün hemen 200 metre yanına yeni bir köprü yapılmasını planlıyoruz. Köprünün biri geliş bir diğeri dönüş olarak düşünülmekte. Konuyla ilgi fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Köprülerle ilgili çalışmaların yapılması için yatırım programımıza almamız gerekiyor dedi.
     Manavgat Belediyesi tarafından Hükümet Konağı yanında yeniden düzenlenen meydana, oy birliği ile Cumhuriyet Meydanı ismi verildi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER