Manavgat Kızıldağ köyünde Öğretmenler Günü kutlandı

Manavgat Kızıldağ köyünde Öğretmenler Günü kutlandı


ANTALYA (A.A) - Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ köyü Çorak Mahallesindeki ilköğretim okulunda 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
     Kızıldağ Köyü Çorak Mahallesi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Ali Dinç, burada yaptığı konuşmada, veliler ve öğrenciler olarak 24 Kasımda buruk bir öğretmenler günü geçirdiklerini belirterek, 8 yıldır okullarına asil öğretmen ataması yapılmadığını söyledi.
     Bu yıl eğitim öğretim yılı başında okula öğretmenin atandığını ifade eden Dinç Eğitim yılına bir asil bir vekil olmak üzere 2 öğretmenle başladık. Veliler olarak biz de bu duruma çok sevindik. Fakat öğretmenin kadrosu başka yerden buraya geçici görevle gelmiş. Bir hafta önce öğretmen kadrosunun bulunduğu okula değil de başka yere görevlendiriliyor dedi.
     Çocukların öğretmene alıştığı dönemde öğretmenin değiştiğini, bunun çocukları olumsuz etkilediğini kaydeden Dinç 8 yıldır vekil öğretmenlerle idare ediyoruz. 3 yıldır bir vekil öğretmenle idare ediliyor. Bu sorunun yetkilerce çözülmesini istiyoruz. Öğretmenlerimiz rahat etsin diye kendi imkanlarımızla 2 öğretmenin kalacağı şekilde lojman yaptırdık diye konuştu.
     Programda, daha sonra çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manavgat Kızıldağ köyünde Öğretmenler Günü kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER