Manavgat Potansiyel İş Kadınları Fuarı 4

Manavgat Potansiyel İş Kadınları Fuarı 4 Martta yapılacak


ANTALYA (A.A) - Manavgat Sanayici ve İş adamları Derneği (MASİAD) Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından bu yıl 4üncüsü düzenlenecek Potansiyel İş Kadınları Fuarı, 4 Martta yapılacak.
     MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, MASİAD Girişimci Kadınlar Kurulu tarafından bu yıl 4üncüsü düzenlenecek Potansiyel İş Kadınları Fuarının 4 Martta Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirileceğini söyledi. Fuara 100 civarında katılımcı beklediklerini kaydeden Boztaş, Vergi levhası ve vergi kaydı olmayan, evde üretim yapıp pazarlamaya çalışan kadınlarımızın pazar paylarını artırmak, öz güvenlerini geliştirmek ve bu bayanlarımıza destek olmak amacıyla bu fuarı düzenliyoruz dedi
     Fuarın el ürünleri ve gıda kategorinde yapılacağını ifade eden Boztaş, fuara katılan kadınların hem günlük satış yapıp hem de öne çıkardıkları bir ürünle yarışacaklarını belirtti. Dereceye giren kadınlara toplamda 4 bin 500 lira ödül verileceğini belirten Boztaş, Fuarda jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda her kategorinin birincilerine bin, ikincilerine 750, üçüncülerine 500 lira ödül verilecek. Ödüller 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde yapılacak törende takdim edilecek diye konuştu.
     Boztaş, fuarın geçen yıl Türkiyedeki SİADlar arasında yapılan yarışmada sosyal sorumluluk projesi dalında birincilik ödülü aldığını da hatırlattı.
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Manavgat Potansiyel İş Kadınları Fuarı 4 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER