Manisadaki atletizm müsabakaları

Manisadaki atletizm müsabakaları -Cirit atma dalı il birincisi Mehmet Manyas ödüllendirildi


MANİSA (A.A) - Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürlüğünce düzenlenen atletizm müsabakalarının cirit atma dalında il birincisi olan lise öğrencisi Mehmet Manyası ödüllendirdi.
     Kaymakam Otcu, Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi 11. sınıf öğrencisi Manyası başarısından dolayı tebrik ederek eşofman takımı hediye etti.
     Ciritin farklı bir spor dalı olduğunu ifade eden Otcu, "Sporda her şeyi futbol olarak görmemeliyiz. Futbolun dışında çok spor dalı var. Ata sporlarımız var. Bu bakımdan bu öğrencimizi farklı ve güzel bir spor dalı ile uğraştığı ve Manisada birinci olduğu için kutluyorum. Bütün insanlarımızı bu vesile ile sadece sporu seven değil, spor yapan insanlar olmaya davet ediyorum. Sporu hem sevelim hem yapalım" diye konuştu.
     Mehmet Manyas ise başarısında kendisini çalıştıran Beden Eğitim Öğretmeni Pınar Cantezin büyük emeğinin olduğunu ifade etti.
     Manyas, 12 sporcunun katıldığı cirit atma yarışmasında, 37 metre 51 santimetrelik atışıyla il birincisi olarak madalya kazandığını belirtti.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Manisadaki atletizm müsabakaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER