Manisaspora nazar değdi

Manisaspora nazar değdi -PTT 1. Ligde düşmeme mücadelesi veren ekiplere karşı üst üste 3. mağlubiyetini alan Manisaspor ilk 2 yarışında geride kaldı


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde deplasmanda Samsunspora 2-1 mağlup olan Manisaspor, üst üste aldığı 3 yenilgiyle ilk 2 mücadelesinde geride kaldı.
     Ligde 25. haftada Adana Demirsporu 3-0 mağlup ettikten sonra sırasıyla düşmeme mücadelesi veren TKİ Tavşanlı Linyitspor, Göztepe ve Samsunspora yenilen Manisaspor, ilk 2 takımın doğrudan Süper Lige çıkacağı ligde son 6 haftaya 46 puanla 4. sırada girdi.
     Lider Kayseri Erciyessporun 8, ikinci sıradaki Çaykur Rizesporun ise 5 puan gerisinde kalan Ege temsilcisi, kalan 6 haftada Boluspor, Çaykur Rizespor (D), Denizlispor, Torku Konyaspor (D), Kayseri Erciyesspor ve Adanasporla (D) karşılaşacak.
    
     -Ümit Yasin Arslanın golü yetmedi-
    
     Samsunspor karşısında sakatlanan Hüseyin Tokun yerine oyuna giren 20 yaşındaki Ümit Yasin Arslanın attığı beraberlik golü, puan için yeterli olmadı.
     Ara transfer döneminde Turgutluspordan Manisaspora gelen genç oyuncu, PTT 1. Ligdeki 3. maçında ilk golünü kaydetti. Daha önce Turgutluspor formasıyla A2 Liginde gol sevinci yaşayan savunma oyuncusu, A takım seviyesinde ilk golüne imza attı.
    
     -İlk kırmızı kart-
    
     Samsunspor maçında takımını eksik bırakan Fuchs, Ege temsilcisinde bu sezon kırmızı kart gören ilk oyuncu oldu. Manisasporun da kırmızı kart görmesiyle, bu yıl ligde kırmızı kart görmeyen ekip kalmadı.
     Manisasporda Hüseyin Tokun durumu bugün çekilecek MRın ardından belli olacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Manisaspora nazar değdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER