Selçuklu Belediye Başkanı Altay,

Selçuklu Belediye Başkanı Altay, mahalle gezilerine devam ediyor


KONYA (A.A) - Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yazır Mahallesi TOKİ Konutlarında oturan mahalle sakinleri ve Aydınlıkevler Mahallesinde bulunan esnafla bir araya geldi.
     Sanayi iş yerlerini ve taksi duraklarını da ziyaret eden Altay, bu şehirde yaşayan herkesin bu şehre katkı sunmasının gerektiğini söyledi.
     Yazır Mahallesi TOKİ Konutlarında oturan vatandaşlarla bir araya gelen Altay, mahalle sakinlerine belediye hizmetleri hakkında bilgi verirken, onlardan gelen istek ve önerileri de dinledi.
     Selçukluyu daha modern bir şehir haline getirmek ve yaşam kalitesini arttırmak için çalıştıklarını ifade eden Altay, Yeni Büyükşehir Yasasının hayata geçmesiyle birlikte Selçuklunun nüfusu 540 bin civarında olacağını, bu nüfus ile Selçuklunun ilçeler arasında 17. sırada ve 63 ilden daha büyük bir nüfusa sahip olacağını vurguladı.
     Altay, İlçemiz hızla gelişiyor, büyüyor ve insanların yaşamak için tercih ettikleri bir ilçe haline geliyor. Belediye olarak bu doğrultuda hizmetler yapmaya çalışıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Selçuklu Belediye Başkanı Altay, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER