Manisaspor avantajını kaybetti

Manisaspor avantajını kaybetti -PTT 1. Ligde son 10 haftadır ilk 2 sırada yer alan Manisaspor, üst üste düşme hattındaki rakiplerine karşı kaybettiği puanların ardından 4üncü sıraya geriledi


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde Göztepeye 1-0 mağlup olan Manisaspor, takipçileri Çaykur Rizespor ve 1461 Trabzonun 3er puan aldığı 27. haftada 4üncülüğe geriledi.
     Ligde geçen hafta düşme hattındaki TKİ Tavşanlı Linyitspora 1-0 yenildikten sonra dün de alt sıralarda bulunan Göztepeye aynı skorla mağlup olan Manisaspor, 2nci sıradaki yerini kaybetti.
     İlk devrenin son maçında Adanasporu 2-1 yenerek liderliğe yükselen Manisaspor, 20nci haftada liderliği kaybetmesine karşın ilk 2 takımın direkt Süper Lige yükseleceği PTT 1. Ligde 2nci sıradaki yerini bir süre korumayı başardı.
     Geçen hafta aldığı yenilgiye rağmen sıralamadaki yeri değişmeyen Ege temsilcisi, Göztepeye mağlup olmasıyla ligde 10 hafta sonra ilk 2deki yerini kaybetti.
    
     -İç sahada 2nci mağlubiyet-
    
     Manisada ilk mağlubiyetini 15inci haftada Torku Konyaspor karşısında 2-1lik skorla alan Manisaspor, daha sonra Göztepe maçına kadar iç sahada oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik elde etti.
     Göztepe mağlubiyetiyle evindeki yenilmezlik serisi sonlanan Ege temsilcisinin son 7 haftadaki programı ise şöyle:
     Samsunspor (D), Boluspor, Çaykur Rizespor (D), Denizlispor, Torku Konyaspor (D), Kayseri Erciyesspor, Adanaspor (D).
     Manisasporda son maçta sarı kart gören Kahe, gelecek hafta Samsunspor karşısında takımdaki yerini alamayacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manisaspor avantajını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER