Mardinde 50 çocuğa doğum gününü partisi

Mardinde 50 çocuğa doğum gününü partisi düzenlendi


MARDİN (A.A) - Mardin Belediyesi bünyesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından Gül Mahallesinde aynı tarihte doğan 50 ihtiyaç sahibi çocuğa doğum gününü partisi düzenlendi.
     Çocuklar için özel doğum günü pastası hazırlayan Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ve eşi Fahriye Ayanoğlu, Gül Mahallesinde bir evde toplanan çocuklarla birlikte doğum günü pastasını kesti. Çocuklara ve annelerine hediyeler dağıtan Fahriye Ayanoğlu, TOGEM aracılığı ile aynı tarihte doğan 50 çocuğun doğum gününü kutladığını belirterek, onlara çeşitli hediyeler dağıttıklarını söyledi.
     Çocuklar arasında, Suriyeden savaştan kaçarak Mardine yerleşen Suriyeli ailelerin çocuklarının da bulunduğunu belirten Ayanoğlu şunları söyledi:
     Çocuklarımızla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Onlara moral olma açısından çok önemlidir. Her ay bir mahallemizde çocuklarla bir araya gelerek onların isteklerini yerine getiriyoruz. Aileleri ile görüşüyoruz. Onların sıkıntıları varsa gidermeye çalışıyoruz. TOGEM olarak toplumsal gelişim merkezi ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet, gıda yardımı bazen de eşya yardımı yapıyoruz. Özellikle Suriyeden Mardine sığınan ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Onlara yardımlarımız devam ediyor.
     Çocuklar için hazırlanan doğum günü pastası kesildikten sonra Başkan Ayanoğlu ile eşi Fahriye Ayanoğlu, çocuklara, ailelerine aldıkları hediyeleri dağıttı.
     Suriyeden gelen yaklaşık 6 aile ile görüşen Başkan Ayanoğlu, bu ailelerin ihtiyaçlarını gidermek için de talimat verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Mardinde 50 çocuğa doğum gününü partisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER