Mardinde üst düzey yönetici geliştirme eğitimi

Mardinde üst düzey yönetici geliştirme eğitimi -Orman Genel Müdürlüğünün kendi personeline yönelik düzenlediği Üst Düzey Yönetici Geliştirme Eğitimi Mardinde başladı


MARDİN (A.A) - Orman Genel Müdürlüğünün kendi personeline yönelik düzenlediği Üst Düzey Yönetici Geliştirme Eğitimi Mardinde başladı.
     Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Erdoba Elgance Otelinde düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, her konuda eğitim seminerleri düzenlediklerini ve bu seminerleri çok önemsediklerini söyledi.
     Orman Genel Müdürlüğü olarak hem genel hem de bölgesel seminerler düzenlediklerini belirten Çiftçi, Orman Genel Müdürlüğü üst düzey yöneticileri olarak, protokol, sosyal davranış kuralları, iletişim teknikleri gibi konularda eğitim almadığımızı veya eksik aldığımızı düşünüyorum. Bu seminer boyunca inşallah notlarımızı alacağız. Gittiğimiz yerlerde aldığımız bilgileri arkadaşlarımıza paylaşacağız. Bu seminerin çok faydalı olacağını ümit ediyorum dedi.
     Vali Yardımcısı Mufit Gültekin ise eğitimin faydalı olacağına inandıklarını ifade etti.
     Orman Genel Müdürlüğü Dış ilişkiler Eğitim ve Araştırma Dairesi Başkanı Dr. Ahmet İpek de seminerde, protokol yönetimi, toplantı yöntemi, zaman yönetimi ve iletişim becerileri gibi konularda uzmanlar tarafından eğitimlerin verileceğini belirterek, Ormancılık, mesleğimiz gereği bir taraftan mühendislik hizmetlerini yerine getirirken diğer taraftan da toplumun tüm kesimleri ile iletişim içerisinde olmamız gerekmektedir. Orman Genel Müdürlüğümüz kanunlarca kendisine verilen görevleri yerine getirirken vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli bir kamu hizmeti sunabilmek amacıyla her kademedeki çalışmalarının eğitimine büyük önem vermektedir diye konuştu.
     Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde Kamu Yönetimi Uzmanı Nihat Aytürk, Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Erhan Eroğlu ve Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Servet Özdemir tarafından Kamusal ve Kurumsal Yaşamda Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları, İletişim Teknikleri ve Liderlik ile Toplantı Yöntemi, Beden Dili ve Etkili Konuşma başlıklarının anlatılacağı seminer 3 gün sürecek.
    
     Muhabir: İbrahim Sincar / Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Mardinde üst düzey yönetici geliştirme eğitimi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER