Mardinli ilköğretim öğrencileri Gaziantepi gezdi

Mardinli ilköğretim öğrencileri Gaziantepi gezdi


GAZİANTEP (A.A) - Toplum Destekli Polisler, Mardinden gelen ilköğretim öğrencilerine Gaziantepin tarihi ve turistik yerlerini gezdirdi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Mardin Kızılkaya Akdoğan Köyü İlköğretim Okulu işbirliğiyle, okulda eğitim gören sosyal ve ekonomik imkanları kısıtlı 60 öğrenciye yönelik Gaziantepin tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenledi.
     Toplum Destekli Polisler, Mardin ilinden gelen Öğrencilere önce İl Emniyet Müdürlüğü yemekhanesinde yapılan ikramların ardından Zeugma Müzesi, Gaziantep Kalesi ve Hayvanat Bahçesini gezdirdi.
     Polislerle ilk defa bu kadar yakın diyalog kurma şansı yakalayan öğrenciler, gezi sırasında polis ağabey ve ablaları ile sohbet etti. Gezi sırasında öğrencilere Zeugma Müzesi ve Gaziantep Kalesi hakkında bilgiler verildi.
     Öğrenciler polislerin sıcak ilgisinden, ikramlar ve gezi düzenlemesinden çok mutlu olduklarını, unutamayacakları bir gün yaşadıklarını ifade ettiler.
     Mardin Akdoğan Köyü İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Barış Öztürk, toplum destekli polislerin gösterdikleri yakın ilginin ve yaptıkları organizasyonun kendilerini ve öğrencileri çok mutlu ettiğini belirterek, Gaziantepte gördükleri sıcak ilgiyi hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Mardinli ilköğretim öğrencileri Gaziantepi gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER