Marmaradaki Galatasaray taraftar dernekleri Yalovada

Marmaradaki Galatasaray taraftar dernekleri Yalovada -Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Fidan: Bizim federasyon olarak amacımız, Türkiye genelinde Galatasaray adını taşıyan bütün taraftar derneklerini tek çatı a


YALOVA (A.A) - Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonu Başkanı Mesut Fidan, Bizim, federasyon olarak amacımız, Türkiye genelinde Galatasaray adını taşıyan bütün taraftar derneklerini, tek çatı altında toplamak dedi.
     Yalova Galatasaray Taraftarlar Derneği Lokalinde, 11 il ve 34 ilçenin Galatasaray taraftar derneği başkanının katılımıyla yapılan Marmara bölge toplantısına katılan Fidan, şöyle konuştu:
     Bizim federasyon olarak amacımız, Türkiye genelinde Galatasaray adını taşıyan bütün taraftar derneklerini tek çatı altında toplamaktır. Bunu gerçekleştirerek Galatasaray Kulübünde söz sahibi olmak istiyoruz. Şu sakın yanlış anlaşılmasın, Galatasaray Taraftarlar Derneği Federasyonu olarak kulübümüze isteklerimizi ulaştırıp, kulüp ile federasyonumuz arasındaki bilgi alışverişini güçlendirmeyi hedefliyoruz.
     Galatasaray taraftar dernekleri hakkında da bilgi veren Fidan, şunları kaydetti:
     Şuan Türkiye genelinde 158 Galatasaray taraftar derneği var. Bunlardan 38i federasyonumuzun aktif üyesi. Bu sayıyı yükseltmek istiyoruz. İlk olarak 2011 yılı Aralık ayında Tekirdağda bir toplantı yaptık. Yalovada düzenlediğimiz de ikinci toplantımız. 6 ay içerisinde bütün bölgelerimizdeki derneklerimizle bir araya gelerek toplantılarımızı tamamlamak istiyoruz.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / İsmail Ersan / Mustafa Yılmaz
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Marmaradaki Galatasaray taraftar dernekleri Yalovada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER