Marmariste Sonbahar konulu fotoğraf yarışması

Marmariste Sonbahar konulu fotoğraf yarışması


MUĞLA (A.A) - Marmaris Belediyesi tarafından Sonbahar konulu fotoğraf yarışması düzenlendiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yarışmanın son başvuru tarihinin 30 Kasım olduğu belirtildi.
     Yarışmaya katılacak eserlerin elden veya kargoyla Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerektiği ifade edilen açıklamada, şu bilgiler verildi:
     Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar temalı bir fotoğraf yarışmasına Marmaris ve Datça ilçeleri ile Armutalan, Beldibi, İçmeler, Akyaka, Gökova, Turunç ve Bozburun ve bu beldelere bağlı 15 köyde (Gökçe, Osmaniye, Turgut, Bayır, Hisarönü, Selimiye, Yeşilbelde, Çamlı, Karaca, Söğüt, Adaköy ve Çetibeli) çekilen fotoğraflar katılabilecek. Yarışma seçici kurul ve onların birinci derece yakınları dışında tüm halkımıza, amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçılarına açıktır. Yarışma renkli baskı dalında olup, yarışmacılar en çok 5 eserle katılabilir. Yarışmaya gönderilecek eserlerin kısa kenarı 30 santimetre, uzun kenarı 40 santimetre olmalıdır. Ayrıca fotoğrafların CDye kopyalanarak aynı zarf içinde gönderilmesi gerekmektir.
     Açıklamada ayrıca eserlerin arka yüzünün sağ alt köşesine yapıştırılacak etikete, başvuru sahibinin adı soyadı, telefon numarası ve esere verdiği ismin yazılması gerektiği bildirildi.
     Bu arada, yarışmada birinci olana fotoğraf makinesi, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye ise LCD TV verileceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste Sonbahar konulu fotoğraf yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER