Marmariste kuyuya düşen yavru domuzu AKUT

Marmariste kuyuya düşen yavru domuzu AKUT kurtardı -Yaklaşık 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen domuz yavrusu AKUT Marmaris ekibince çıkarıldı (Görüntülü)


MUĞLA (A.A) - Marmariste yaklaşık 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşen domuz yavrusu, AKUT Marmaris ekibi tarafından kurtarıldı.
     Çamlı köyündeki bir arazide bulunan yaklaşık 3 metre derinliğindeki su kuyusundan sesler geldiğini fark eden vatandaşlar AKUT Marmaris ekibine haber verdi. Söz konusu yere giden AKUT görevlileri, seslerin kuyuya düşmüş bir yavru domuzdan geldiğini tespit etti.
     Halatlar yardımıyla kuyuya inen AKUT ekibinden bir kişi, yavru domuza halat bağladı. Daha sonra yukarıya çekilen yavru domuz, kuyudan çıkartıldı. Domuz yavrusu, kuyudan çıkar çıkmaz hızla bölgeden uzaklaştı.
     Bu arada AKUT ekibi, gerçekleştirdikleri operasyon sırasında kaydettikleri görüntüleri basın mensupları ile paylaştı.
     AKUT Marmaris ekibi üyesi Ersan Erverdi, yaban domuzunun 2 günden beri kuyuda olduğunu tahmin ettiklerini söyledi. AKUT olarak görevlerinin ne tür canlı olursa olsun hayat kurtarmak olduğunu vurgulayan Erverdi, Bu operasyonda içi çamur dolu kuyuya düşen yaban domuzunu kurtardık. Benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızın hayatlarını riske atmadan hemen bize haber vermelerini istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayımcı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmariste kuyuya düşen yavru domuzu AKUT Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER