Marmaristeki Terörü Kınama ve Şehitleri Anma

Marmaristeki Terörü Kınama ve Şehitleri Anma yürüyüşü -AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Mete: -Teröre karşı tek vücut olmayı, etkili bir ses çıkarmayı istiyorsanız neden bizi de davet etmediniz-


MUĞLA (A.A) - AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete, ilçede hafta sonu düzenlenen Terörü Kınama ve Şehitleri Anma yürüyüşünün amacından saptırıldığını iddia ederek, Teröre karşı tek vücut olmayı, etkili bir ses çıkarmayı istiyorsanız neden bizi de davet etmediniz- Asıl niyetiniz terörü protesto etmek değil hükümeti yıpratmaya çalışmaktı dedi.
     Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Kadem Mete, Marmariste AK Partiye ilginin artması ve CHPnin etkinliklerine fazla katılım olmamasının, CHPlilerin paniğe kapılmasına yol açtığını öne sürdü.
     CHPnin cumartesi günü terörü lanetlemek için yürüyüş düzenlediğini ifade eden Mete, bu etkinlikte vatandaşların hassas milli duygularıyla oynadığını iddia etti.
     Geçen yıl yapılan terörü lanet yürüyüşüne kendilerinin de katıldığını hatırlatan Mete, CHP bu yürüyüşe sivil toplum kuruluşlarını ve biz hariç tüm siyasi partileri davet etti. Teröre karşı tek vücut olmayı, etkili bir ses çıkarmayı istiyorsanız neden bizi de davet etmediniz- Asıl niyetiniz terörü protesto etmek değil hükümeti yıpratmaya çalışmaktı. Sadece Türk Bayrakları ve Atatürk resimleri taşınacağı önceden duyurulmasına rağmen tek bir elden çıkmış olan pankartlar ve dövizler, amaçlarını ortaya koydu. Pankartları terörü protestodan çok mevcut iktidarı yıpratmaya yönelikti dedi.
     Mete, saf ve temiz duygularla terörü protesto etmek için meydana toplanan insanların ellerine pankartlar verilerek etkinliğin amacından saptırıldığını öne sürdü.
     Yürüyüşe katılımın az olduğunu savunan Mete, davet edilmelerine rağmen MHP Marmaris İlçe Teşkilatının tuzağı ve yalanı fark ederek yürüyüşe katılmadığını ifade etti.
     Milli eğitim ve ülke savunmasının politikaya malzeme edilmemesi gerektiğini anlatan Mete, şunları söyledi:
     Hükümeti eleştirecek bir şey bulamayınca terör belasına ümit bağladılar. İnsanların hassas olduğu bu günlerde nasıl yaparız da bir kaç puan oyumuzu arttırabiliriz telaşı içerisindeler. Ekonomi, işsizlik, sağlık üzerinden eleştiri yapamıyorlar. Eğitimde ise yeni eğitim sistemini o kadar kötülemelerine rağmen yüzde 3 destek ancak bulabildiler. Laiklik elden gidiyor, şeriat gelecek diye yalanlarına ise halk artık itibar etmiyor.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Marmaristeki Terörü Kınama ve Şehitleri Anma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER