Masa Tenisi

Masa Tenisi -10. Kuruluşlar Arası Türkiye Şampiyonasında Çemtaş birinci oldu


TRABZON (A.A) - Trabzonda, bu yıl 10uncusu düzenlenen Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası sona erdi.
     Hayri Gür Spor Salonunda, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından gerçekleştirilen şampiyonada, Erkekler Süper Ligde 16, 1. Ligde 64, bayanlarda da 6 takım mücadele etti.
     400 sporcunun katıldığı ve takımların kıyasıya mücadele ettiği şampiyona final müsabakalarıyla tamamlandı.
     Şampiyonada, Erkekler Süper Ligde Çemtaş (Bursa) birinci, Alsim Alarko (Kocaeli) ikinci, Telas Lastik (İstanbul) üçüncü ve Türk Telekom (Ankara) dördüncü oldu. Bayanlardaki sıralama da Turkcell (İstanbul), Hayvancılık Genel Müdürlüğü (Ankara), THY Teknik (İstanbul) ve Yeditepe Üniversitesi (İstanbul) olarak gerçekleşti.
     Müsabakalar sonunda Erkekler 1. Ligde Sistem Reklamcılık (İstanbul), Bosch (Bursa), İGDAŞ B (İstanbul) ve İzocam (Kocaeli) Süper Lige yükseldi. Erkekler Süper Ligdeki Tabip Odası (Bursa), MAN (Ankara), Frıtolay (Kocaeli) ve Syngenta (İzmir) ise 1. Lige düştü.
     Şampiyonada dereceye giren takımlara madalya ve ödüllerini Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen verdi.
     Masa Tenisi İl Temsilcisi Gürhan Zengin, AA muhabirine, Amacı kurumlar arası kaynaşmayı sağlamak olan şampiyona çok güzel geçti. Maçlar çok centilmenceydi. Trabzonda daha büyük bir organizasyon düzenlemek istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER