MASİAD Başkanı Boztaş, MATSO adaylığını açıkladı

MASİAD Başkanı Boztaş, MATSO adaylığını açıkladı


ANTALYA (A.A) - Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasının (MATSO) 8 Haziranda yapılacak seçimlerinde başkanlık için Manavgat Sanayici ve İş adamları Derneği (MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş adaylığı açıkladı.
     Boztaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, MATSO seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu bildirdi. Tüccarın, iş adamlarının ve ticaretin önünü açmak ve her üyeye "İyi ki benim odam var" algısı oluşturmayı amaçladığını anlatan Boztaş, ekip olarak bağımsız, bağlantısız, özgün bir değişim hareketi olarak yola çıktıklarını belirtti.
     Yönetimine getirildikleri taktirde hedeflerinin MATSOyu etkin donanımlı, liyakatli, seyirci değil oyuncu olan bir anlayışla idare etmek olduğunu kaydeden Boztaş, şöyle devam etti:
     "Manavgat Tanıtım Vakfı kurulacak, Ankarada irtibat ofisi açılacak. Yatırım destek ofisi kurulacak firmalarımıza hibe proje desteği sağlanacak. Manavgatta ortaklık kültürünün gelişmesi için çalışmalar yapılacak. Girişimcilik akademisi kurulacak. Manavgat değişim hareketiyle ihracatla tanışacak. Ulusal ve uluslararası pazarlar oluşturulacak, Manavgat doğu Antalyanın alışveriş havzası olacak."
    
     Muhabir: Mustafa Taş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MASİAD Başkanı Boztaş, MATSO adaylığını açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER