Mazlumder Genel Başkanı Ünsal:

Mazlumder Genel Başkanı Ünsal: -28 Şubat dönemi mutlaka soruşturulmalıdır


KAYSERİ (A.A) - Mazlumder Kayseri Şubesinin geleneksel iftar programına katılan Genel Başkan Ahmet Faruk Ünsal, 28 Şubat dönemi mutlaka soruşturulmalıdır dedi.
     Ünsal, iftar programında yaptığı konuşmada, ramazan ayının İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.
     28 Şubat döneminin mutlaka soruşturulması gerektiğini belirten Ünsal, şunları söyledi:
     28 Şubat post modern darbesi döneminde ülkemizde Batı Çalışma Grubunun brifing ve talimatları ile karar veren yargı kurumları, üniversite öğretim üyeleri ve öğrencilerini, devlet memurlarını, iş adamı ve esnafları haksız kararlarla mağdur etti. Bu dönemin şaibeli yargı kararlarının mutlaka iptal edilmesi gerekiyor ve adalet bu yolla sağlanabilir. TBMM de acilen yapılacak bir düzenleme ile 28 Şubat döneminin tüm yargı kararlarının iptal edilerek mağdurlarının zaman geçirmeden adil bir yargılama yapılarak adaletin sağlanması gerekmektedir. Bu, ülkemiz ve insan onuru için bir zorunludur.
     Suriye de 16 aydır devam eden çatışmalara da değinen Ünsal, Beşar Esedin ülkesinde halkın taleplerini dikkate almadan ülkenin idari koalisyonunu ikna edemediğini, artık ESED rejiminin sona yaklaştığını söyledi.
     Programın sonunda Kayseride yeni açılan imam hatip okullarının tanıtımının yapıldığı ilan ve afişler katılımcılara dağıtıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Demircioğlu
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mazlumder Genel Başkanı Ünsal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER