Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı

Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları -Güney ekibi, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Hasan Subaşı Tesislerinde, yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif koşunun ardından yaklaşık 20 dakika salonda dayanıklılık çalışması yaptı. Solondaki çalışmadan sonra kırmızı-beyazlılar, antrenmanı çabukluk çalışması ve tempolu koşuyla tamamladı.
     Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Emre Torun, Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptı.
     Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ile 9 Ocakta deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-beyazlılar, bu maçı kazanması halinde puanını 33e çıkaracak ve lig lideri Galatasaray ile puanını eşitleyecek.
    
     -Ergün Teberin durumu-
    
     Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun (UÇK) birkaç gün önce sportif müsabakalardan 6 ay men cezası verdiği Ergün Teberin cezasının kalkması için eski kulübü Kasımpaşa ile görüşmeler yaptığı, görüşmelerin olumlu yönde sürdüğü bildirildi.
     Ergün Teber, 2010-2011 sezonunun sonunda sözleşmesini tek taraflı feshederek Samsunspora imza atmıştı. Bunun üzerine Kasımpaşa Kulübü, Ergün Teberin sözleşmesini tek taraflı feshettiği gerekçesiyle sportif ceza ve transfer yasağı talebiyle Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna dava açmıştı. Talebi görüşen Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Ergün Tebere 6 ay müsabakalardan men cezası verdi.
     Bu arada geçen sezon Gençlerbirliğinde oynayan Ergün Teber, sezon başında sözleşmesini karşılıklı feshederek Medical Park Antalyaspor ile anlaşmıştı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Medical Park Antalyasporda Akhisar Belediyespor maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER