Medya

Medya-İşe katılımlar sürüyor -Aydının Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Radyo Özden, Haber Gazetesi ile Anadolu ve Adalet Gazetesi çalışanları Medya-İşe üye oldu


AYDIN (A.A) - Aydının Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Radyo Özden, Haber Gazetesi ile Anadolu ve Adalet Gazetesi çalışanları Medya İşçileri Sendikasına (Medya-İş) üye oldu.
     Aynı zamanda Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı da olan Radyo Özden Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özden, yerel radyoların kendine özgü sorunlarının olduğunu, ancak bunların çözümünde sıkıntı çektiklerini belirtti.
     Medya-İşin basının her çalışanını kucakladığını dile getiren Özden, Bölgede sendikalı tek radyo sahibi ve çalışanları olmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
     Nazilli Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdoğan Eker ise basın çalışanlarının sorununa çözüm getireceğine inandığı için Medya-İşe üye olduğunu, sendikalı gazeteci olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
     Anadolu ve Adalet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Akgül de, özelikle basın çalışanlarının sendikalı olmasının kısa, orta ve uzun vadede faydalar getireceğine inandığı için Medya-İşe üye olduğunu kaydetti.
     Radyo ve gazete çalışanları, daha sonra Medya-İşe üyelik formunu doldurarak sendika yetkilisine teslim etti.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Şükran Yücel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER