Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıça plaket

Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıça plaket


KAYSERİ (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıça eğitime katkılarından dolayı plaket verdi.
     Şube başkanı Aydın Kalkan ve şube yönetim kurulu üyeleri Başkan Büyükkılıçı ziyaret ederek plaketini takdim etti.
     Büyükkılıç, ziyaret ve plaketten dolayı misafirlerine teşekkür ederek, Bu nazik düşünce ve davranışınız için teşekkür ediyorum. Başbakanımız Recep Tayip Erdoğanın yerel yönetimlerinin elini güçlendirmesi ile eğitime daha fazla katkı sağlama imkanına kavuştuk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Lojistik yetki ve desteğin daha da artırılması problemlerin yerinde daha hızlı çözümünü sağlar. Eğitim-Bir-Sen eğitim alanında tek sağduyu sahibi büyük bir kurumdur, başarılarınızın devamını diliyorum. Sağduyulu hizmetlerin öncüsü sizsiniz dedi.
     Kalkan ise Bir eğitimci gibi eğitime canı gönülden önemli katkılar sağladınız. Okullar yaptırıp okulların çevre düzenlemelerini yaptırdınız, öğretmen odalarını tefriş ederek öğretmenlerimize daha konforlu ve huzurlu ortamlar sağlayarak onların eğitime motivasyonunu artırdınız. Bu katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz ve katkılarınızın devamını diliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıça plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER