Melikgazi çalışanlarına Kurumsal Kimlik Erdemi semineri

Melikgazi çalışanlarına Kurumsal Kimlik Erdemi semineri


KAYSERİ (A.A) - Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, Kurumsal Kimlik Erdemi konulu seminer verdi.
     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hizmet içi eğitime önem verdiklerini ve bu kapsam da belediye personeline yönelik Kurumsal Üyelik Erdemi konulu eğitim semineri verildiğini söyledi.
     Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan tarafından Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda verilen seminere belediye çalışanların ilgi gösterdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç Etkin, verimli ve devamlılık gösteren kamu hizmetinde çalışanlara büyük görev düşmektedir. Çünkü her hizmet ve yatırımın temelinde, işin icraatında insan faktörü çok önemlidir. Bilgili, konusunda eğitimli ve donanımlı bir kamu görevlisi başarının temelini oluşturur. Bu başarı ekip çalışması ile üst seviyeye çıkar. Bu neden ile kamu çalışanlarına sürekli olarak konuları ilgili olarak eğitim seminerleri yanında yönetim, ekip çalışması, kurum işlevi gibi genel konularda da konusunda uzman olan kişilerin katıldığı seminerler düzenlemekteyiz dedi.
     Melikgazinin örnek ve referans bir belediye olmasının temelinde çalışanların büyük katkısı olduğunu hatırlatan seminerin konuşmacısı Prof. Dr. Recep Bozlağan, Melikgazi Belediyesinin yatırım ve hizmetleri, şehir içerisindeki tarihi ve kültür mirası, eğitim merkezleri, üretim ve ticaret merkezleri ile Türkiyede bilinen, tanınan ve sıralamada ilklerden olan bir belediye olduğunu kaydetti.
     Ekip çalışmasında kurumsal kimliğin çok önemli olduğunu, bireyin kendisini bir bütünün parçası olarak görmesinin çalışmasına şevk ve azim kattığını ifade eden Prof. Dr. Recep Bozlağan Kurum ve kuruluşlarda çalışan bireyin ben bu bütünün önemli bir parçasıyım. Bu bütünün bir parçası olarak yaptığım iş önemli diyebiliyorsa başarı artar. Çünkü kurumsal üyelik erdemliği aslında sağlam bir zincirin halkasıdır. Birey, ben Melikgazide çalışıyorum, Melikgazinin hizmetlerinde katkım var, Melikgazinin bir üyesiyim diyebiliyorsa bu kurumda başarı kendiliğinden gelir. Çünkü işi yapmak için gayret gösterir. Kurum Üyeliğine ve kurum kimliğine zarar gelmesin diye işini tam ve zamanında yapmaya özen gösterir. Hem kendisi hem de ekibinin ve maiyetinde çalışanların işlerini takip ederek, işin sürekliliği, verimliliği ve etkinliği için her türlü katkıyı sağlar. Hatta çalışanların sorunları var ise onları dahi çözmek için çaba gösterir dedi.
     Prof. Dr. Recep Bozlağan, Ben, değil biz olarak çalışmasına sahip çıkan ve çalıştığı kuruma artı bir değer kattığını düşünen ekibin başarıyı gerçekleştiren bir ekip olduğunu, dolayısı ile kurumun kamuoyunda her zaman başarıları ile anıldığını söyledi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Melikgazi çalışanlarına Kurumsal Kimlik Erdemi semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER