Memur

Memur-Sen Muğla Şube Başkanı Demirtaş: -Zor günlerini birlik ve beraberlik içinde aşmayı başaran milletimiz, bu oyuna gelmeyecek, çıkarılmak istenen Türk, Kürt, Alevi, Sünni kavgasının da tarafı olmayacak


MUĞLA (A.A) - Memur-Sen Muğla Şube Başkanı Hasan Demirtaş, eli kanlı terör örgütünün, Ramazan Bayramında masum insanların canına kıyarak, bayramı kana buladığını söyledi.
     Demirtaş, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantepte yaşanan saldırıyı nefretle kınadıklarını belirterek, hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu.
     Tük milletinin oyuna gelmeyecek kadar sağduyulu olduğuna dikkat çeken Demirtaş, açıklamasında şu ifadelere verdi:
     Bunu test etmek, birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmak kimsenin haddi ve hakkı değildir. Zor günlerini birlik ve beraberlik içinde aşmayı başaran milletimiz, bu oyuna gelmeyecek, çıkarılmak istenen Türk, Kürt, Alevi, Sünni kavgasının da tarafı olmayacak. Şemdinlide gerçekleştirmek istediği eylemi, girişimden öteye gitmeyen ve bu eylemin faturasını ağır kayıplarla ödeyen PKKnın bundan sonraki eylemlerine fırsat verilmeyeceği, gerçekleştirenlerin ise bedellerini en ağır şekilde ödeyeceklerine olan inancımız tamdır.
     Demirtaş, terörle mücadelenin vatandaşların sağduyusu ve provokasyona gelmemesi kadar, yetki ve sorumluluk sahibi kişilerin üzerlerine düşeni hakkıyla yapmasıyla mümkün olacağını kaydederek, tüm kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışmasıyla sonuç alınabileceğini belirtti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER