Meram Belediye Başkanı Kalaycı, belediye

Meram Belediye Başkanı Kalaycı, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı


KONYA (A.A) - Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Kurban Bayramı sonrasında belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.
     Kalaycı, belediyenin Arif Bilge Tesislerinde işçilerle bir araya geldi.
     Belediye personelinin özverili çalışmaları neticesinde vatandaşların Kurban Bayramını huzurlu bir şekilde geçirdiğini belirten Kalaycı, Kazasız, belasız, sıkıntısız ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram yaşadınız. Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Ülkemizin ekonomik olarak büyümesi ve halkımızın gelir seviyesinin artması nedeniyle Kurban Bayramı güzel bir şekilde yaşanmıştır diye konuştu.
     Buradaki bayramlaşma törenine başkan yardımcıları, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, muhtarlar, daire müdürleri ve çalışanlar katıldı.
     Kalaycı, daha sonra Meclis Salonunda belediye hizmet binasındaki çalışanlarla bir araya gelerek bayramlaştı.
     Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet çıtasını yükseltmek için çalıştıklarını vurgulayan Kalaycı, şunları kaydetti:
     Ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak yerel yönetimlerin çalışmalarıyla da şehrimizde güzel hizmetler yapılmaktadır. Meramda da kentsel dönüşüm çalışmalarından restorasyon çalışmalarına, fiziki çalışmalardan sosyal ve kültürel faaliyetlere varıncaya kadar çok önemli ve güzel hizmetler olmaktadır. Bu çalışmalarda tüm arkadaşlarımızın katkısı vardır. Aynı kararlılık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.
     Buradaki bayramlaşmada ise BEM-BİR-SEN Konya Şube Başkanı Sait Közoğlu, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve memurlar hazır bulundu.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Meram Belediye Başkanı Kalaycı, belediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER