İl özel idaresinde bayramlaşma

İl özel idaresinde bayramlaşma


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu İl Özel İdaresi personeli, bayram tatili dönüşü ilk mesai gününde bayramlaştı.
     İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan bayramlaşma törenine, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı Sadık Düzgün, birim müdürleri, sendika temsilcileri ve kurum personelleri katıldı.
     Törende konuşan Yol İş 2 Nolu Şube Başkanı Düzgün, bayramların birlik ve beraberliğin en fazla yaşandığı günler olduğunu söyledi.
     Düzgün, kurum çalışanları arasındaki bu birliğin özellikle kurum dışına yansıtılması gerektiğini belirterek, Çalıştığımız iş yerini sadece kurum amirlerinin temsil etmesi yetmez, çalışan her bir arkadaşımızın da dışarıda en iyi şekilde temsil etmesi gerektir şeklinde konuştu.
     Genel Sekreter Sinsi de hem Cumhuriyet Bayramını hem de Kurban Bayramını bir arada kutladıklarını, milli ve manevi bayramın bir araya gelmesinin sevincini ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Bu bayramda aramızda olmayan başta şehidimiz Yaşar Bayram olmak üzere vefat edenlere Allahtan rahmet, emeklilerimize de mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum ifadesini kullandı.
     Tören, il özel idaresi çalışanlarının tek tek birbirleriyle bayramlaşmalarıyla sona erdi.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber İl özel idaresinde bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER