Mersinde ayın polisleri ödüllendirildi

Mersinde ayın polisleri ödüllendirildi


MERSİN (A.A) - Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen Ayın Polisi Ödül Töreni yapıldı.
     Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 18 evden yapılan hırsızlık, 88 arı kovanının çalınması, otodan hırsızlık ve yolcu otobüslerinden laptop çalınması olaylarının kısa sürede aydınlatılmasında gösterdikleri başarıdan dolayı birinci oldu.
     Ahlak Büro Amirliğinde görevli polis memurları Muzaffer Çapan, Yusuf Ayas, Haktan Kılıç, Mustafa Ceyhan da cinsel istismar olaylarının aydınlatılmasında gösterdikleri başarıdan dolayı ikincilikle ödüllendirildi.
     Aranan Şahıslar Büro Amirliğinde görevli polis memurları Ahmet Sağıroğlu, Yaşar Yıldırım ve Gökhan Tosun ise yakalanma emri bulunan 52 kişini yakalanmasında gösterdikleri başarıdan dolayı üçüncülükle ödüllendirildi.
     Emniyet teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen tabanca atış yarışmasında bayanlar kategorisinde birinci olan Şenay Aşkın da jüri özel ödülüne layık görüldü.
     Asayiş Şube Müdürü Serdar Özlünün de katıldığı törende, başarılı personellere ödülleri Mersin Emniyet Müdür Yardımcısı Salim Yavuz tarafından verildi.
     Yavuz, yaşanan asayiş olaylarında polisin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmak için gayret gösterdiğini, ortaya çıkan sonucun, ciddi emek ve özverili çalışmanın ürünü olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersinde ayın polisleri ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER