Mersinde bayramlaşma

Mersinde bayramlaşma -Vali Güzeloğlu, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kamu görevlileri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
     Valilik Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür Merkezinde düzenlenen törende Güzeloğluna, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Erol Ertan, AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, daire amirleri ile il ve merkez ilçe protokolü eşlik etti.
     Güzeloğlu, Hristiyan vatandaşların da yer aldığı törende, Birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği ramazanın anlamı içerisinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmek noktasında özel bir bayramı yaşıyoruz. Gelecek her günün bayram coşkusu içerisinde geçmesini ve güzellikler getirmesini diliyor, milletimiz, ülkemiz ve kentimiz için böyle güzel zamanların artmasını diliyorum dedi.
     Güzeloğlu Ramazan Bayramı dolayısıyla Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ile İl Jandarma Alay Komutanlığını da ziyaret ederek, askeri personel, er ve erbaşlarla da bayramlaştı.
     Bayram ziyaretleri kapsamında son olarak Polisevini ziyaret eden Güzeloğlu, şunları kaydetti:
     Bugün milletçe çok özel bir zamanı, millet olmanın şuurunu birlik ve beraberliğini en üst zirvede hissettiğimiz bir anı, bir güzel bir bayramı daha paylaşıyoruz. Milletçe hep böyle bir bayram coşkusu içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara kavuşmaya Allahtan diliyorum. Bayramlar bizim değerlerimizin, inanç ve geleneğimizin çok özel anları ve zamanlarıdır. Teklifsizce insanların birbirine sarıldığı, üzüntülerin kederlerin ve sıkıntıların geride bırakıldığı mutlu anlardır. Bayramı bayram yapmak şüphesiz bu duyguları yaşamak, bunları çoğaltmaktır.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersinde bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER