Mersinde üst yapı çalışmaları

Mersinde üst yapı çalışmaları -Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan: Alt yapı problemini tamamen bitten kentte üst yapı çalışmalarına hız verdik


MERSİN (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, kentte alt yapı çalışmalarının tamamen bittiğini ve üst yapı çalışmalarına hız verdiklerini bildirdi.
     Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezinde 3 yıl önce başlayan doğalgaz çalışmalarının yarattığı tahribatın, kenti 2-3 yıl geriye götürdüğünü belirtti.
     Yaklaşık 3 yıldır doğalgaz firmasının çalışmalar nedeniyle yarattığı tahribatı temizlediklerini ifade eden Özcan, şunları kaydetti:
     Son bir yıldır yaptığımız yoğun çalışmalar neticesinde özellikle Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Okan Merzeci Bulvarında başta olmak üzere kazı yapılan yerleri toparlayarak, asfalt dökme işlemine geçtik. 2013de kentimizde yapılacak Akdeniz Oyunları sebebiyle yetişmesi gereken 3 ana caddenin çalışmalarının yüzde 70lik kısmı tamamlandı. Ancak bu yolları açarken kamulaştırma problemi ile karşılaşıyoruz.
     Kentte alt yapı problemi tamamen bitti ve üst yapı çalışmalarına hız verdik. Bir yıl içinde Mersinde asfaltsız yol bırakmayacağız. Yenilediğimiz yollarda gerçekleştireceğimiz kavşak, orta refüj, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları ile kentimizi güzel bir görüntüye kavuşturuyoruz.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Mersinde üst yapı çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER