Mersindeki polise silahlı saldırı

Mersindeki polise silahlı saldırı -Vücutlarında saçma yaraları ve cam kesikleri oluşan polis memurlarının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi -Olay yerinde çok sayıda mermi kovanı ile pompalı tüfek bulundu (F


MERSİN (A.A) - Mersinde devriye görevi sırasında silahlı saldırıda uğrayan polis memurlarının vücutlarında saçma yaraları ve cam kesikleri oluştuğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
     Merkez Toroslar ilçesindeki Yumuktepe Mahallesinde devriye görevi yapan 33 A 7596 plakalı polis aracına silahlı saldırı düzenlenmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.
     Olay yerinde incelemelerini sürdüren polis ekipleri, çok sayıda mermi kovanının yanı sıra pompalı tüfek de buldu.
     Olayda yaralanan ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan polis memurları Nuh Mehmet Uslu ve Mahmut Gürocakın tedavileri ise sürüyor. Hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilen polis memurlarının vücutlarında saçma yaraları ve cam kesikleri oluştuğu kaydedildi.
     İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, hastaneye gelerek polis memurlarının sağlık durumlarıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
     Mahallenin çevresinde araştırmalarını sıklaştıran polis ekipleri, olaydan sonra kaçan ve yüzleri maskeli olduğu iddia edilen zanlı veya zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
    
     Muhabir: EKİP / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Mersindeki polise silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER