Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan:

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan: -"Bu ayın sonuna kadar Mersin rengarenk bir çiçek bahçesi görüntüsüne kavuşacak"


MERSİN (A.A) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, ay sonuna kadar Mersinin rengarenk bir çiçek bahçesi görüntüsüne kavuşacağını bildirdi.
     Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra kentin üst yapısıyla ilgili çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade etti.
     Kentteki ana cadde ve bulvarın asfaltlama, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamladıklarını belirten Özcan, şunları kaydetti:
     "Özellikle GMK Bulvarı, Üniversite Yolu, 2. Çevre Yolu, 34. Cadde, İstemihan Talay Bulvarı, İnönü Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı gibi önemli caddelerde orta refüj ve kavşak yeşillendirme çalışmalarını yoğunlaştırdık. Söz konusu caddelerin orta refüj taşlarını sarı-beyaz çizgilerle boyamaktayız. Ayrıca bu refüjlere değişik türde bitki ve ağaç dikimi gerçekleştiriyoruz. Mersinin önemli kavşaklarında da tüm ekiplerimiz hummalı bir şekilde çiçek dikimi gerçekleştirmektedir. Bu ayın sonuna kadar Mersin rengarenk bir çiçek bahçesi görüntüsüne kavuşacak"
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Özcan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER