Mersin İdmanyurdunda transfer

Mersin İdmanyurdunda transfer -Kırmızı-lacivertli kulüp Sırp stoper Mitroviçi 3.5 yıllığına renklerine bağladı


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Sırbistanın Rad kulübünden Milan Mitroviçi 3,5 yıllığına renklerine bağladı.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlının işyerinde düzenlenen törende, Kahramanlı 24 yaşındaki stopere Mersin İdmanyurdu formasını ve atkısını hediye etti.
     Kırmızı-lacivertli bayrağın önünde basın mensuplarına poz veren Mitroviç, yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurduna iyi bir araştırma yaptıktan sonra geldiğini, kentteki kısa geziler neticesinde de Mersini çok beğendiğini söyledi.
     Kulüp Başkanı Kahramanlı da, transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini kaydetti.
     Bu kapsamda bir süredir görüştükleri Mitroviçi 3,5 yıllığına kadrolarına dahil ettiklerini ifade eden Kahramanlı, Mitroviçin takıma yararlı olacağına inandıklarını belirterek, Bu oyuncu Giray hocamızın uzun süredir takip ettiği bir oyuncuydu. Mitroviçi mutlaka takımda görmek istedi. Bize çeşitli kolaylıklar sağlayan kulübüne ve menajerlerine de teşekkür ederiz dedi.
     Kahramanlı, Mitroviçin bugün akşam saatlerine hava yoluyla Antalyaya gideceğini ve takımla beraber çalışmalara başlayacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdunda transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER