Mersin İdmanyurdu kampa hazırlanıyor

Mersin İdmanyurdu kampa hazırlanıyor -Kulüp Başkanı Kahramanlı: Kampa kadar yeni dönemde görmek istediğimiz kadronun yüzde 99unu hazırlamış olmak istiyoruz


MERSİN (A.A) - Mersin İdmanyurdu, 2 Temmuzda başlatacağı kampa kadar transferlerini büyük oranda tamamlamayı hedefliyor.
     Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son dönemlerde yaşadıkları bazı olaylar nedeniyle transfer görüşmelerini gizli tuttuklarını söyledi.
     Aralarında yıldız isimlerin de olduğu bazı futbolcularla görüşme halinde olduklarını ve bunlardan kimileriyle imza aşamasına gelindiğini aktaran Kahramanlı, taraftardan transfer konusunda kendilerine ve teknik heyete güvenmesini istedi.
     2 Temmuzda kamp döneminin ilk etabını Davrazda başlatacaklarını anlatan Kahramanlı, şunları kaydetti:
     Transferlerle ilgili tüm hızıyla süren çalışmalarımızın 1-2 hafta içerisinde neticelenmesi bekleniyor. Zaten biz de kampa kadar yeni dönemde görmek istediğimiz kadronun yüzde 99unu hazırlamış olmak istiyoruz. Çünkü kamp dönemlerini çok önemsiyoruz. Kamp dönemine kadar transferleri tamamlamış olmamız halinde, eksiklerimizi önceden görme imkanı yakalarız. Bu sayede de yol yakınken, eksiklikleri gidermenin yolunu ararız. O yüzden tüm ekibimiz, Temmuz ayına kadar yoğun bir çalışma performansı gösterecek.
     Transferlerle ilgili her kesin beklenti içinde olduğunu dile getiren Kahramanlı, Herkesin beklentisini biliyoruz. Ama Bobo konusunda yaşadığımızı herkes biliyor. O yüzden artık daha temkinli davranarak, futbolcuyla ne zaman masaya oturup imza atarsak, herkes o zaman duymuş olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Mersin İdmanyurdu kampa hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER