Mersin Valisi Güzeloğlu, kamptaki öğrencileri ziyaret

Mersin Valisi Güzeloğlu, kamptaki öğrencileri ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde bulunan Kapızlı 23 Nisan Spor ve İzcilik Tesisindeki Mersin Valiliği Büyük Yaz Kampı projesinin ikinci etabına katılan öğrencileri ziyaret etti.
     Vali Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Mersin Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Rahim Çonguloğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bedri Dursun, Silifke Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Sayılan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçinin de katılımıyla, tesiste konaklayan öğrencileri ziyaret etti. Güzeloglu, kampa katılan çocuklarla birlikte yemek yedi ve hazırladıkları gösterileri izledi.
     Güzeloğlu, çocuklarla sohbetin ardından yaptığı konuşmada, projeyi hazırlarken öğrencilerin farklı etkinliklere katılmalarını, farklı arkadaşlıklar edinmelerini amaçladıklarını belirtip, bugün burada bu amaçlara ulaştıklarını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
     Birer haftalık periyotlar halinde Mersinin ilçelerinde hiç deniz görmemiş, hiç tatil yapma fırsatı olmayan zeki ve derslerinde başarılı yaklaşık bin öğrenciye kamp yapma imkanı sunacaklarını ifade eden Güzeloğlu, Bu ülkenin geleceğine yön verecek olanlar sizlersiniz. Bizlerden daha iyi yetişmenizi, kendinizi daha iyi geliştirmenizi sağlamak için elimizdeki tüm imkanları sizler için seferber ediyoruz. Bizim de sizden isteğimiz çok çalışmanızdır. Eğer çok çalışır ve kendinizi yetiştirirseniz bu ülkenin geleceğine çok büyük katkı sağlarsınız dedi.
     Öğrencilerin kamp süresince ilk defa denize girip güneşlenmenin yanında bölgenin tarihi yerlerini gezme imkanı ve düzenlenen çeşitli aktivitelere katılma fırsatı da bulduklarını vurgulayan Güzeoğlu, şunları söyledi:
     Biz sizler çok seviyoruz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Her biriniz ışıl ışıl yüzlerinizle çok büyük ve istikbal vaat eden kişiliklerinizle bu ülkeye özel hizmetlerde bulunacaksınız. Bir çoğunuz Türkiyeyi ekonomik, kültür yönünden kalkındıracak, Cumhuriyeti daha ileriye taşıyacak, çok büyük katkılar yapacaksınız. Burada kurduğunuz arkadaşlıklar çok daha değerli olacak. Bu kampı biz sizin gibi başarılı önder, zeki ve geleceğimiz adına öncü çocuklarımıza hazırladık. Her şeyinizle ilgilenen tüm öğretmenlerinize, Silifke Kaymakamına, Milli Eğitim müdürlerimize, tesis görevlilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca anne ve babalarınıza da sizin gibi evlatlar yetiştirdiği için teşekkür ediyorum ve bu teşekkürü onlara götürmenizi istiyorum.
     Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar da böyle anlamlı bir projeye ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük onur duyduklarını ifade ederek, projeyi hazırlayan Vali Güzeloğluna teşekkür ettiğini söyledi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan/Nurdan Mısırlıoğlu Toros
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Mersin Valisi Güzeloğlu, kamptaki öğrencileri ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER