Mersin Valisi Güzeloğlu:

Mersin Valisi Güzeloğlu: -Dini bayramlarımızı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Dini bayramlarımızı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum dedi.
     Güzeloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bayramların, barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleri olduğunu belirtti.
     Bayramların insanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olduğunu ifade eden Güzeloğlu, şunları kaydetti:
     Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biridir. Dini bayramlarımızı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum. Zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır.
     Güzeloğlu, Türk milletinin asırlardır hür yaşamasını sağlayan ögelerin birlik, beraberlik, vatana sevgi ve bağlılık olduğunu dile getirerek, Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi de şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir. Bu düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tekrar tebrik ediyor, huzur ve sükûn dolu bir bayram geçirmenizi Allahtan temenni ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mersin Valisi Güzeloğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER