Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğüne atama

Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğüne atama


ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörlüğüne Doç. Dr. Abdurrahman Asanın atandığı bildirildi.
     Hitit Üniversitesinden yapılan açıklamada, Yükseköğretim Kurulunca hazırlanan, yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci ve öğretim elemanı değişimine ilişkin usul ve esasları düzenleyen Mevlana değişim programına ilişkin yönetmeliğin Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiği belirtildi.
     Bu kapsamda Mevlana Değişim Programı kurum koordinasyon faaliyetlerini Hitit Üniversitesi adına yürütülmesinden sorumlu olacak Kurum Koordinatörlüğüne Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Asanın atandığının ifade edildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Mevlana Değişim Programı, yurtiçi yükseköğretim kurumlarının yurt dışında eğitim veren ve yükseköğretim kurulu tarafından diploma denklikleri tanınan yurt dışındaki üniversiteler ile protokol yapmak suretiyle bu program kapsamında ortak faaliyetler ve programlar gerçekleştirme konusunda işbirliği yapma imkanı sağlamaktadır.
     Açıklamada, Asana yeni görevinde başarılar dilendi.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğüne atama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER